Bedrijfsfilms

Ik word als acteur regelmatig ingezet voor bedrijfsfilms of instructievideo's. Vaak word ik gecast voor zakelijke rollen (manager, directeur) of diverse beroepen zoals chauffeur, beveiliger, voorman, aannemer of bewaker. Toch duik ik in opdrachtfilms (corporate movies) ook vaak op als verteller of presentator.

Prorail

In 2013 hebben we deze beveiligingsfilm opgenomen voor Prorail. Producent was Maarten van den Heuvel van Thingks.

Regionale Belasting Groep

In 2011 heb ik in deze voorlichtingsfilm gespeeld voor de Regionale Belasting Groep via producent Dubbelklik in Rotterdam. In deze film was ik zowel acteur als voice-over.

Achmea

In 2010 werd deze bedrijfsfilm voor Achmea opgenomen in Vathorst, Amersfoort. Ik treed hier op als acteur en voice-over in de rol van eigenaar van een aannemersbedrijf. Productie: Filmenzo. Casting: Bullet Models. Regie: Rogier Gerritsen.

Arriva

In 2010 vervulde ik de rol van buschauffeur in een bedrijfsfilm van Arriva. Het ging met name om het gebruik van de OV chipkaart. De film werd geproduceerd door Marcel Schouwstra van Tools Of Theatre Amsterdam.

Nedtrain

Een vermakelijke maar toch leerzame bedrijfsfilm uit 2010 waarin de kijker een rondleiding krijgt door de diverse fabrieken van Nedtrain. Ik kan hier mijn vele talenten laten zien en horen als acteur en voice-over. Producent: Twain

Stichting MEE

Via Crystal Park in Zutphen heb ik deze voorlichtingsfilm opgenomen tbv Stichting Mee in 2008. In deze aflevering worden de nadelen besproken van het lenen van geld.