Presentatie

Als presentator heb ik waanzinnig veel ervaring, vooral op de radio en tijdens drive-in shows. Het begon al op mijn 13e toen ik op klassenavonden als DJ werd ingezet. Later heb ik tientallen jaren als radiopresentator vele spraakmakende programma's samengesteld en gepresenteerd. Ook op locatie tijdens sportieve evenementen of een campingtour was ik een graag geziene gastheer. Voor de camera presenteer ik voornamelijk in bedrijfsfilms of product-presentaties.

Productpresentatie Herbalife

Dit filmpje heb ik zelf gemaakt en dient als demo. Het geeft een indruk van mijn stijl van presenteren.

Fruit en vrij

Deze fruitige productpresentatie is opgenomen in Hoevelaken en geeft perfect weer hoe het met de authentieke presentatiekwaliteiten gesteld is van Mike Kuyt. Uw doelgroep blijft luisteren en dat is nou juist de bedoeling

Radiopresentatie

Jarenlang ben ik als radiopresentator te horen geweest zowel in Nederland als België. Vele soorten programma's heb ik samengesteld en gepresenteerd. Het begon op mijn 13e toen ik werd gevraagd om een klassenavond muzikaal te verzorgen. En vanaf dat moment was er geen houden meer aan. Luister naar een aantal recente fragmenten uit eerdere radioprogramma's.