Referenties

In de afgelopen 22 jaar heb ik voor honderden opdrachtgevers gewerkt: van Endemol tot de lokale producent om de hoek. Of ze nu uit Amsterdam kwamen of uit Kessel, het plezier was er niet minder om. Een flink aantal van deze opdrachtgevers weten mij na al die jaren altijd weer te vinden. Vele malen ben ik door hen ingezet als voice-over, acteur, presentator, schrijver, vertaler en sinds kort als filmmaker. Hieronder een aantal aanbevelingen van opdrachtgevers. Ik weet wie het zegt.

Retailstudio.nl

Met meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van de grafische communicatie is Retailstudio een oude rot in een modern jasje. Of u nu drukwerk in kleine of zeer hoge oplagen wilt, reclameborden en vlaggen voor een evenement of een promotionele actie. Retailstudio kan dit allemaal produceren. Geen grafisch bestand? De creatieve studio kan het ontwerp of het technisch uitwerken verzorgen.

Joep van Gestel over Mike: "Mike heeft in de rol van producent voor Retailstudio.nl een pakkend promotiefilmpje gemaakt. Door out of de box te denken is er een leuk script ontstaan. Mike heeft met zijn pragmatische aanpak het filmpje binnen een dag gedraaid. Het professionele afmonteren van cameraman Igor Andreevski en de pakkende voice-over van Mike maakte het tot een compleet geheel. Chapeau!"

Melvin Jakobs

Melvin Jakobs Productions is een professioneel communicatie advies en AV productiebureau met al meer dan 25 jaar alle faciliteiten in eigen huis!

Melvin Jakobs Over Mike: "Als producent van o.a. radio en TV commercials ken ik Mike al ruim 30 jaar. Mike heeft zich in de loop der jaren ontpopt tot één van de betere allround full motion acteurs en reclamesprekers met gevoel voor inleving. In beeld is Mike een kameleon die zich moeiteloos aanpast aan welke acteersituatie dan ook. Bij Mike is het een ‘natuurlijk’ aangeboren talent. Met zijn stem, in bijvoorbeeld radiocommercials, weet Mike altijd het idee perfect en naar de wens van de klant over te brengen, ongeacht of het nu gaat om inspreken (acteren) van een reclametypetje of het inspreken van een zakelijke of serieuze boodschap".

Prima Reclame

Prima Reclame geeft reclameadvies en produceert TV- en Radioreclame voor lokale, regionale en landelijke zenders in Nederland. Bij ons geldt: niet goed, geld terug!

Henri Haan over Mike: "Voor diverse commerciële producties hebben we een beroep gedaan op de kennis en kunde van Mike. Naast dat hij een originele sound heeft, is hij professioneel, vlot en betrokken bij iedere productie. Mike is al sinds het ontstaan van Prima Reclame één van onze vaste voice-overs. Of het nu gaat om bouwmarkten of autobedrijven, Mike is een 'graag te horen gast' bij ons bedrijf!"

Moville

Iets te vertellen of uit te leggen? Maar je weet niet hoe? Moville combineert tekst, beeld en geluid tot een heldere boodschap! Kijk op www.moville.nl

Roy Huetink Over Mike: "Mike is een zeer goede voice-over. Zijn klank is natuurlijk en neutraal en dus niet aangedikt. Hiernaast zijn ook de bestanden die hij aanlevert van hoge kwaliteit. Mike is dus zeker een aanrader voor uw audiovisuele productie."

Het Media Atelier

Het Media Atelier is al 10 jaar een full-service productiehuis dat staat voor creativiteit en kwaliteit in de breedste zin als het gaat om radio- en televisiecommercials, bedrijfsreportages, postproducties etc. Wij zijn een team van enthousiaste en bevlogen professionals die graag voor u aan de slag gaan.

Richard Kuiper Over Mike: "De afgelopen jaren heeft Het Media Atelier met grote regelmaat gebruik gemaakt van de stem van Mike Kuyt. Mike is een zeer ervaren stemacteur en daardoor breed inzetbaar. Van een serieuze pay off tot een grappig typetje, het is altijd prettig om samen te werken met een stemacteur die zijn vak verstaat en dat doet Mike".

Trides

De facilitaire ondersteuning van Trides biedt de oplossing voor uw projecten, of het nu gaat om een video productie, audio registratie of tv/radio uitzending. Onze studio biedt u een turn-key oplossing.

Jarda van der Meulen Over Mike: "Mike is een warme stem en een warm mens. Creatief, vindingrijk maar vooral een betrouwbare pro die altijd snel kan leveren. Een absolute aanrader voor voice over en acteer werk.

Stemzoeker

Stemzoeker is een voice-over agency met als boegbeeld: Marianne Dubois, een gedreven vakvrouw die tot het uiterste gaat om de juiste stem te zoeken voor uw av product.

Marianne Dubois Over Mike: “Voor voice-over agency STEMZOEKER.nl is het van belang dat er altijd wordt geleverd waar de klant om vraagt. Daarom is het plezierig werken met Mike. Hij weet precies wat er met de briefings bedoelt wordt en zet dit om in perfecte opnames. Stemzoeker kan Mike aanbevelen vanwege zijn professionaliteit, veelzijdigheid en betrouwbaarheid. “

Radiocommercials.nl

Radiocommercials.nl is ruim 23 jaar het radioreclamebureau van nederland. Wij bieden onze opdrachtgevers een totaaloplossing: van concept, productie tot de volledige media-inkoop, bij alle landelijke en regionale zenders. Transparant en onafhankelijk. Kijk op www.radiocommercials.nl

Willem Schaap over Mike: "Mike is veelzijdig en onderscheidend en een prettig persoon om mee samen te werken. Hij is voor vele doeleinden inzetbaar. In beeld en geluid met Mike gaan adverteerders vooruit. Mike's stem springt eruit in de reclameblokken, geen 13 in een dozijn stem dus. Mochten wij meerdere stemmen nodig hebben in een spot, dan draait Mike daar zijn stem niet voor om en tovert hij vele stemmen tevoorschijn".

Videoworks

Videoworks maakt al jaren filmproducties voor uitsluitend overheidsinstanties en het bedrijfsleven.

Erick van Dongen over Mike: "Videoworks zette Mike in voor een intern communicatie project voor onze klant. Mike werd gevraagd om een fictieve lezing te geven met een berg tekst en het geheel er in een middag op te zetten. Dat Mike een Die Hard is bleek wel! Zonder zeuren stond het er binnen 4 uur op. Bij nader inzien een prestatie van formaat. Ik ken Mike nu als een breed inzetbaar acteur en voice-over, en sympathiek mens".

EDS Music

EDS Music is een allround geluidsstudio met vele extra diensten voor artiesten, radio, televisie, film en theater.

Remko Rijpkema Over Mike: "Mike was vroeger gewoon Mike, toen Mike Morris (DJ), toen Morris Creations (1995-1999), toen First Voice (2000-2014) en nu Mike All Media. Zijn eerste demo werd hier nog in de studio opgenomen en op een "cassettebandje" gezet. Later werd het cassettebandje vervangen door een cd en nu... alles online! Leuk om daar eens bij stil te staan. De verschillende typetjes die Mike met zijn stem neerzet zijn mijn favoriet. Maar misschien ook omdat we daar de meeste lol om hebben gehad."

Pagina's