Stemdemo

Er zijn vele soorten av producties die ik als voice-over heb ingesproken, dus zijn hier ook veel stemsoorten te beluisteren zoals algemene commercials, zakelijke commercials, bedrijfsfilms (corporate), acteren en stemtypetjes (cartoon voices). Iedere stemsoort is ook los op te vragen via mike@mikeallmedia.nl

Compilatie uitleganimaties 2016

Fragmenten van recent ingesproken uitleganimaties uit 2016 met de veelzijdige voice van Mike Kuyt

Compilatie corporate 2016

Fragmenten van recent ingesproken opdrachtfilms uit 2016 met de veelzijdige voice van Mike Kuyt

Compilatie commercials 2016

Fragmenten van recent ingesproken commercials uit 2016 met de veelzijdige voice van Mike Kuyt

Compilatie Commercials Algemeen

Diverse fragmenten van recent ingesproken commercials uit 2014.

Compilatie Commercials Zakelijk

Diverse fragmenten van commercials met een zakelijk / neutraal karakter uit voorbijgaande jaren.

Compilatie Corporate

Diverse fragmenten van bedrijfsfilms, e-learning en andere av producties uit 2014 waarin mijn neutrale stemgeluid gunstig uitpakt.

Compilatie Acteren

Hier komen we uit bij mijn grootste voordeel; de combinatie van mijn ruime voice-over en acteerervaring! Luister naar diverse 'acterende' fragmenten.

Compilatie Stemtypetjes

Een greep uit de meer dan 50 stemtypetjes die Mike Kuyt de afgelopen 20 jaar heeft gebruikt in vele tekenfilms, games en commercials.

Zomerse voice-over

Mike Kuyt is als voice-over en stemacteur geschikt voor alle seizoenen en dat al 24 jaar lang. Luister naar meer voorbeelden onder , 'stemkleur' , 'stemdemo' of 'stem in beeld' of ga naar zijn soundcloud profiel

Als het echt goed, puur en authentiek moet overkomen, kun je niet zonder zijn stemgeluid. Recht uit het hart komt de boodschap beter en effectiever over. Dan heb je niet genoeg aan de eerste de beste voice-over/stemacteur maar aan acteur/voice-over Mike Kuyt.